Бурулька

Не квадрат, не куб, не кулька -
на даху росте бурулька,
учепилася, й за мить
головою вниз висить,
ще й висить не як усі -
на одній лише нозі!

Куштувать її не слід,
цей льодяник - справжній лід,
це дитя льодовика
заморозить язика,
будеш мати тільки стрес
через цей делікатес!

13.12.2018


Рецензии