Christmas Night
Walking softly behind,
My window.
Snow is falling quiet,
In mistery dancing-flight,
Of winter.
Painting snowflakes,
As if it gingercakes,
By granny.
Buildind big snowdrifts,
Generous winter gifts,
For penny.
The lamppost is pouring light,
Through miracle Christmasnight,
In window.
The time for wondering things,
For little children and kids,
Is winter.
Свидетельство о публикации №118121303759