Так цешыць i лашчыць тры днi
І пестуе шчодра тры дні -
Купаемся ў бабіным леце,
Дзе свечкамі клёнаў агні
Яшчэ палымнеюць у храме
Нябесным, а сэрца шчыміць,
Што не за лясамі-гарамі
І бабінай прывід зімы.
У кожным шчаслівым імгненні
Звіняць развітальна званы...
Узнёсласць і душ утрапенне -
Няма ў тым ніякай віны.
На ростанях шляху-сусвету
Сатканы жанчынай ручнік...
Кароткае бабіна лета
Так цешыць і лашчыць тры дні.
20.09.2018 Ядвіга Доўнар(Кур'яновіч)
Свидетельство о публикации №118092102437
Звіняць развітальна званы...
- Понравилось произведение.
Радостей ВАМ во все времена года
Скрипти 15.10.2019 19:13 Заявить о нарушении
Со взаимным пожеланием и Вам радостей земных,
Ядвига Довнар 15.10.2019 19:53 Заявить о нарушении