Дагъустан
Тlварни адан я Дагъустан!
Къацу чуьллер,дагъдин синер,
Акурлахъди шад я вилер !
Кьуд пад я чи тамар иер,
Лекьери чарх ягъиз кьилел.
Гьикьван рикlиз жеда регьят,
Атlуз мензил,чириз сергьят.
Чан зи хайи зи Дагъустан,
Авазва захъ мад Лезгистан!
Гьар жуьре я ви миллетар,
Сада-садаз из гьуьрметар.
Кьабулзавай атай мугьман,
Рикl ачухна зун вахъ рахан.
Бубайрилай амай адет,
Лезги халкьди хуьда гьелбет!
Свидетельство о публикации №118022410910