Сонечко

Виглянуло сонечко,
Загляда в віконечко,
Всі ми прокидаємось
Линемо в садок.
 
Приспів:

Швидко день минається
Новий починається.
Соловей натьохкав нам
Пісеньку просту.

Всі ми любим гратися.
Дружно посміхатися.
Дарувать веселий сміх
Друзям і батькам.

Приспів.

Веселіше сонечко
Заглядай в віконечко,
Щоб росли у радості,
Мирі і добрі.

Приспів.


Рецензии