Спалах
Не зациклюйтеся на своїх проблемах!
Бо життя існує в інших темах:
У старих,у немічних,німих.
Там живе хтось на широку ногу,
Не бачить інших навкруги…
Хтось життю радіє,світу всьому,
Хтось бідує-але це не ти…
Бо та старість вже не за горами,
Підкрадеться близько і впаде
Восени холодними дощами,
Або тускло зіркою зійде.
Не цурайтесь,люди,перехожих,
Гляньте-може треба помогти…
Дайте руку,коли хтось не в змозі
Десь-колись дорогу перейти.
А коли іти уже не в силах,
І той біль зміюкою вповзе-
Не злетіти пташкою на крилах,
Бо і Янгола немає вже.
Хтось з' язвить,бо хто-зна що подумав,
Хтось там плюне,ну а хто штовхне…
І розстелеться туман той сумом,
Зупинилось серденько…Засне.
Схаменіться,люди,дуже прошу,
І не будьте ви такі черстві.
Ви у камінь обгорнули душу,
А серця закрили чом свої?
А любов жевріє наодинці…
Каганцем то гасне,то горить.
І життя розкидує суниці,
А збирає той,кого болить.
Свидетельство о публикации №118012103615