Край, де ми живемо
І виспівує нам гами,
Звеселя собою рідний край.
Гей,лани зеленоокі,
Ріки, і моря глибокі
Заспівають з нами теж нехай.
Приспів:
Бо країна в нас одна-
Ми оспівуєм її в піснях,
І радіємо співа,
Край наш звеселя.
Пісня в тугу звеселяє,
Перешкоди всі долає,
Разом з нами ходить по степах.
Солов' ї заспів співають,
Долини переганяють,
І лунає пісня навіть в снах.
Приспів:
Разом ми одна сім' я-
Бо Молдова в нас одна.
Разом-сила назавжди
Всі ми-я і ти.
Свидетельство о публикации №118012003511