Любим вчителям
Ще золотим промінням сонце зігріва.
Все навкруги яскравим сяйвом сяє,
Бо усміхається щаслива дітвора.
Сьогодні свято радо зустрічає,
Дитячий сміх лунає звідусіль.
Чому ж цей день- так і ніхто не знає
Жовтневим листом падає до ніг.
Учителю! О скільки слів,
Тепла,і радості,любові
Тобі кидаємо до ніг,
Бо лиш терпіння в цьому слові…
Усіх послухать ,дать пораду,
І підбадьорити когось,
Та лиш одне- прощати зраду
Не вмієш,бо не довелось.
Шептали стомлені вуста,
І зморені дивились очі,
Я точно знаю- ти одна
На поміч прийдеш серед ночі.
Обіймеш ніжно,допоможеш
В скрутну хвилину,хоч би як
Усі дивилися вороже,
Бо ти умієш тільки так.
Отак крокуємо ми в ногу
Собі із рідними людьми…
А ти ідеш,забувши втому,
Ховаєш очі під слізьми.
Цей гімн- учительській роботі!
Уклін великий до землі
Терпінню,праці і турботі-
Вам,наші милі вчителі.
Свидетельство о публикации №118011908461