Святки
among
the snowy fields
The space-prolonged as far as clear
when gravity
by will
retreat-ъ
When 5-Phenomena s
tonight ' ve been
worked out
Subside your
fukn' fears !
before the rays get home
Und - then
i spell - I Love You
- Вот-вот ,
- Чего-кудахта-атдь - ??-?
( сбила квочка )
By snowy spaces
over fields
There's where the wind is cold
as metal , which
taking doggy dogs up-Ъ
by ass
Snow spaces over-down in - shadow
of the Moon
much 're blessed
Свидетельство о публикации №118011200098