Вда, що не бачить син сл з материнських

Вдає,що не  бачить  син  сліз  материнських,
Що  рікою  течуть по   щоках.
Вдає,що не чув зовсім слів  материнських,
І  болю  не  чув  в її щирих  словах.

Вдає,що все знає  і все  розуміє,
Що герой  він  сьогодні  на свому  коні.
Та не відає  син,що він  творить  і  діє,
Що  матері серце,немов у вогні.

Вдає,що він сам в житті всього  добився,
Що тут материнських  заслуг  не  було.
Не збагнув  зовсім син,що він так  помилився,
Й сиві пасма за це вкрили мамі  чоло.

Немов пеленою  затягнуті  очі,
Й зізнатись не хоче,що він  неправий,
Що в мами  були  з ним недоспані  ночі,
Й  вперше болю завдав,коли  був  ще  малим.

Та мама єдине  у Господа  просить:
Щоб з очей  пелену  сину  швидше  він  зняв.
Біль роками у  серці  своїм  мама  носить,
Та  словами  син маму,як  і  завше,вбивав.

18.12.2017 р.


Рецензии