Тесная Романтика

Политики ждут
 kонтакта

Чего и куда
расселять

Без стен
Карфаген

    kорень дуба

2000 лет
  оттдремал

 Фon Gelis
до бару  в Майами

Со Славиком
    встретится там 

Чутка на phono 
( just for kids  ...  )

       от-тколбасивш-ь 

Как Tема
 through-vision

      является  -   впрямь       !

:  ...   Крестатые дохлые
каравеллы     -      " Is this a  what that you call _     _fuck-the-mice ,    landing   -   ?    "
 
Чгнх-а  н - ха   -   " It is my forest   "         !        Пуэр-напхо-а   :   -  Get back to SpainЪ  )

 -  So sorry for disturbing you   (  How to say  it all in Spanish  ?  ...  -
 " Мучо Экскьюзо амигос ... !   "  -    A' U sur  ?   )


 - - - - - - - - -

  CONCLUSION      :


Рецензии