Целувай ме!

Автор: Генка Богданова

Целувай ме! Докосвай ме със устни!
разпалвай в мен живот и светлина!
Очите ти – магьосници изкусни
ще ме превърнат в изворна вода.

И ако някога без жал съдбата
със мрак очите ти плени,
аз ще ти върна светлината
и радостта на слънчевите дни.

Ако сърцето ти във изнемога
гори от жажда и тъга,
ще те предпазя от тревога,
със обич ще те утоля.

Целувай ме! Докосвай ме със устни!
Дарявай ме с мечти и топлина,
любовта – магьосница изкусна
от мен направи истинска жена!


Рецензии