Нигэ тиктомалга яши кеше?

Эллэ тиктомалга ява янгыр,
Эллэ тиктомалга чыга кояш?!
Эллэ тиктомалга ярсый кунел,
Эллэ тиктомалга елый йорэк?!

Эллэ тиктомалга оча кошлар,
Эллэ тиктомалга килэ язы?!
Кеше - тиктомалга гына яшэр!
Нигэ,тиктомалга яши кеше?..


Рецензии