you are mine

make my eyes shine
after one blink
make me feel shy
make my heart sing
 
make me blush lots
guess you like it
days are so short
minutes are bits

when we rest close
let's pretend bugs
laying on the rose
giving warm hugs

make the rain fall
so we could stay home
i want you all
come to me hun


Рецензии