Голь Рембрандт-Ъ

                ...   Клавдие , with love


Cry  -  baby
Cry

 Do not ' accept any Lie   ?

  Almost-because - Yo-u 
 're flying
      twds Tokiy0
                by  -  nights  -  ..  .

 - I ' m - still trying

Still do this  Remember -  but cannot saying - what finally saying - Fuc-k the Mice

Cry Baby  !  - Do not ask  -  MU  -  for  What-why

  As rivers As tears  - accepting ze moister - as we grew up in souls
 
 Thats the  should Rembrant Ъ                be
Cry babe - und do not accept  any - the  :    -   Lie-lie-lie-lie - lie ... lie   -  Yea

"Dont u -  cry - as me , Honey ?
Never  think again  -  because -   I'm  a being  .. .  -   " Not constructed stil-yeat a man - Ъ

  Fore - \more conclusions  -  &? &?  - 
Und
   when i See You
                're gonna to cry
a bottle is finished  by a receipt   -   Why don't you cry , in a week
stil  Remaining  full-dry  ?
   Why-why-why
why-вай-вай ?
 Because , the last Monday in dreaming as in details become a lovely fucking the Day
   Dont u cry tonight  , babe  -  that is o.k. -  ?
0k-0k-oo-k

  Is it still often  -   after good_try
thinking abt. last Monday that will not die  .. .                ?

    Und when become Sorrow , that never obliged
Still in the Dush  repeating the highs

    That's why asking i try  -   why  baby dont you change
Fuckin' Nervous System  =  FNS  , dropping some tears - best drops down - to cry   ?

     Babe-babe-babe-babe-baby   .. .    o-oh  Yea   ...

 
 
 


Рецензии
всё о крае родном диктуешь
конклюжен это ЧТОО
(кони)

Рок Группа Луначарка   30.07.2017 01:46     Заявить о нарушении
- Конь (в пальто ) нагружен
"carrying his burden under harassment "

---
Ты там ни обиделся на меня , Лёшан ?
Но ты читал чисто "произведения " kak для Галочки .. .
может что-то me i spiz-днул : вообщем-то im not jury
хотя сам под ней хожу - стар - судят - отжимают - их Право

Вальдемар Керенский   30.07.2017 07:58   Заявить о нарушении
не, мне интересно правда
я тут задумал адну офёру, провожу её

Рок Группа Луначарка   30.07.2017 17:29   Заявить о нарушении
Оферты мной ни принимаются
А вот компик разок заглючил ни в мою пользу -
улетели бабли , с ним здоровье

Вальдемар Керенский   31.07.2017 09:11   Заявить о нарушении