Ce folos c nc mai tr iesc

Ce folos c; ;nc; mai tr;iesc
Dac;-n mine e numai durere,
Stau mereu ;i-astept acea zi
C;nd ;mi vei ;opti la revedere.

Mintea mi-e mereu ;n a;teptare,
Totu-n jur ;mi fulger; ;i plou;,
Parc; simt c; acu; m; vei lovi
;i-mi vei rupe inima ;n dou;.

Parc; v;d cum vei privi la mine
;i-mi vei fr;nge sufletul z;mbind,
Iar c;nd vei pleca pe urm; acas;
Te vei ;neca de dor pl;ng;nd.

Voi r;m;ne singur iar pe lume,
;tiu precis c-o s; m; p;r;se;ti,
Nu te vei g;ndi nici o secund;,
Chiar dac; ;n suflet m; iube;ti.

Ce folos c; ;nc; mai tr;iesc autor Constantin Sandic


Рецензии