Быць з табою

хачу зноў быць з табою.
жывым, вясёлым, з табою стоячым.
ну дзе ж ты, памагатыя болю?
вярніся. і бі. нажом гарачым.
як раней, разбурыш мне сэрца
душа яшчэ цёплая застанецца там
электронныя сеці так моцна прарвуць кілагерцы
што ціхі магчыма заліць акіян.


Рецензии