Просто сядь укр

У кожного в серці свій  біль і свої образи,
Свої реалії,  надії і почуття.
Там цілий світ в якому як блискучі стрази
Спалахують і гаснуть  людські життя.

І твоя душа, твої сумніви, чи надії
В тому місці лиш збитого попелу пил.
Кому потрібні твої кривди і твої мрії,
Якщо  на свої не вистачає ні крові, ні сил?

І не кричи, не волай, не звертайся до Бога.
То все марно, для всіх них ти безглуздий мім.
Просто  сядь,  помовчи і якщо  там твоя  дорога
Без  надії в краю тім  будуй свій дім.


Рецензии