Одиночество

    Чайка летіла над рікою,
     То чайка була польова,
     Летіла важко надді мною,
     Бо одинокою пливла...
     Чайко красива,чайко вільна,
     Чому в польоті,ти одна,
     Де ж твоя пара,адже в парі,
     Ти щасливішою була б!!!


Рецензии