оч кар

Очі карі у мене,
А я сині люблю,
Стогне серце шалене
І ночами не сплю.
Я люблю, як умію
І мети досягну,
Маю добру надію,
На людину одну.
Приспів
Очі сині та карі,
Кажуть, це на біду,
А ми будемо в парі,
 З милим щастя знайду.
Я не вірю в прикмети,
Всі ворожки чужі,
Адже ми не предмети,
Дві щасливі душі.
Приспів
Кольори поєднати,
Кажуть, це неможливо,
Радість хочеться мати,
Жити поряд щасливо.
Відхиляю вагання
І чужі пересуди,
Бог не судить кохання,
Судять нас злії люди.
    Володар
Ти, володар, моєї душі,
Серце гупає ніби шалене
І даруєш пісні та вірші,
А у них всі рядочки про мене.
Я без тебе вночі не засну,
Бо закохана дуже і досі,
Ти приносиш зелену весну,
У  мою зачаровану осінь.

У пісні, ти вплітаєш слова,
В них мелодія віри й кохання
І тому, я напевно жива,
Що не маю у серці вагання.
Хай дарує нам зустрічі Бог,
Назавжди наші долі єднає,
Ми знайшли своє щастя удвох,
Наші долі, ця пісня єднає.

Де раніше ти був не спрошу,
Не питай з ким була я у шлюбі,
Я з тобою таким не грішу,
Бо ми Господу милі і любі.
Ти володар моєї душі,
Як же з цього мені не радіти,
Бо даруєш пісні, та вірші,
Почуття, ці дорожчі ніж квіти.
    Цукерка
Я цукеркою стану для тебе,
Як іриска розтану в руках,
Мені іншого хлопця не треба,
Бо живеш ти давно у думках.
Ти для мене солодший бісквіту,
Найдорожчий у світі десерт,
Душу я подарую відкриту,
Я в коханні найкращий експерт.
 приспів
Я з тобою знайду своє літо
І втечу назавжди від зими,
А серденько любовю зігріто,
Бо щаслива коли поряд ми.
Подаруй насолоду кохання,
Поцілунки мені подаруй,
Щоб відкинула, я всі вагання,
Причаруй назавжди причаруй.
 приспів
Ти приходиш серед ночі,
У мої солодкі сни,
Бідне серце ласки хоче,
Та зі стежки не зверни,
У твоїх руках розтану,
До серденька пригорни,
Назавжди твоєю стану,
Стануть правдою вс


Рецензии