Скiльки рокiв тобi, дiвчинко?

Скільки років тобі, дівчинко?
Скільки саме тобі літ?
Я роки твої маю вивчити.
Щоб у твій увійти світ.

Увійти у світ і залишитись.
В тих роках, що були і є.
Скільки б літ не було, дівчинко,
Ти – назавжди щастя моє.

Знаю я, про роки не питаються,
Та спитаю тебе попри все.
Я в минуле твоє повертаюся,
бо воно у майбутнє знесе...


Рецензии