Девушка

кажы мне, мілая дзяўчына
даўно любіла ты чакаць?
забыўшы все твае прычыны
пачаў малітву працаваць

запомні гэту падарожжу
з табою гуляў самотны рай
пакуль мы побач, пераможам
мне ў сэрце дзверы адкрывай

прыемен уздых твайго кахання
прыемен у гэты ціхі час
любіць - ня грэх, але пытання
ня забываюць i пра нас

у жыцці адзін ёсць толькі позірк
адзін мой сэнс ёсць - толькі ты
з табою хачу пабыць, ня проціў?
i крэпка крэпка абдымі.


Рецензии