Ефект метелика
І знов бринить в етері нації сумління
Благословляє поглядом сумним і рідним Василь Шкляр
Духовний батько мого покоління
Тут кожен хто прийшов - не просто так
Ми всі бійці одного фронту
Ми не чекаємо наказів і відзнак
Ми боремось за Дух народу –
За віру в себе, в силу перемін,
За те що і один у полі воїн
За всі серця що гостро спрагнуть змін...
Знайди свій чин і будь його достоєн.
Так, проти течії нелегко плить
Та це в нашій крові, як плазма – норма.
У кожного є сила світ змінить
Ефект метелика - математична догма
25 квітня 2016
Свидетельство о публикации №116090400021