***
Де б хотілося бути з тобою.
Бєлай птушкай у небі
Тримцець над ракою...
Можа зіркою в небі,
Або вільним вітром,
Може ранковим сонцем,
Або місяця серпом.
Неважливо де будем,
Все буде з часом,
Неважливо коли,
Головне, що разом...
25.08.2016.
Свидетельство о публикации №116082506394