Шкода
І ночі місячні, ховають в хмарах зорі.
Шкода, що все частіш говорю: ні,
Тобі, собі, ще радості й любові .
Шкода, що рідко каву п’єм одну на двох
І пісню вітру слухаю одна я…
Вже не читаю я твоїх думок
Та й ти не знаєш, що то за одна я.
Ольга ЗАЇКА
Свидетельство о публикации №116063009650