Бачу лiтери - в кольорах, або Кращий художник

Бачу літери – в кольорах!
І усі кольори – веселі!
Наче пензликом по рядках...
Бачу рими, мов акварелі.

Бачу сонячне «я люблю»
і веселкове «я кохаю».
Мов шампана – «кохана» ллю.
«Будь моя» – феєрверком злітає.

Розцвіли кольори моїх слів.
Ллється хміль кольорів моїх літер.
Колір слів – лиш для тих, хто любив.
Щастя – кращий художник на світі...


Рецензии
Щастя кращий художник на світі... Дякую за такий світлий сонячний та різнокольоровий вірш!

Людмила Сташкова   23.06.2016 01:26     Заявить о нарушении
Хай все на радість

Миклош Форма   23.06.2016 02:30   Заявить о нарушении