Тихо-тихо
Заколисує Хмаринка
своє миле Хмареня.
- Пізня вже прийшла годинка,
Нічка стукає в хатинку
всіх до ліжок заганя.
У долоні срібні Зорі
сни збирають у коморі,
і складають на коня.
Козаченько-місяченько
вже збирається хутенько
і зорянок підганя.
- Гей, паняночки, скоріше
сни збирайте найгарніші
для маляток-хмаренят.
Щоби спали гарно діти,
аби весело зустріти
їм прихід нового дня!
Свидетельство о публикации №116051310792
С уважением,
Светлана Валина 13.05.2016 23:22 Заявить о нарушении