Струни золотi, cтруни срiбнi

Дві нитки-струни
тягнуться з душі:
та, перша, –
золота,
А нитка друга –
срібна.
Та, перша нитка,
то –
мелодія проста.
А друга нитка – вірш,
до музики подібний.

В душі моїй
переплелись вони.
Їх
особисто
Бог
переплітав навмисно.
І не давали
спокою мені –
бо то з душі
на світ
просилась
пісня.

І ось,
в щасливий час,
в щасливий день,
душа відкрилась світу
подарунком...
Я чую:
ще
в душі
багато тих пісень
плетуться
в золоті
і срібні
струни...


Рецензии