Я прийшов до тебе по тепло
Те, якого завжди маєш вдосталь.
Те, в якого не буває посту.
Я прийшов зігрітись, під крило...
Я прийшов, бо нікуди іти.
Я прийшов, бо нікуди подітись.
Я не маю сили навіть квіти
до твого порогу донести.
Я прийшов до тебе, не жени.
Злий, відвертий, іншим буть не вмію.
Я приніс не відчай, а надію,
хоч у серці сплутались вони...
Свидетельство о публикации №116041111101
Наталья Беляева Ерух 22.04.2016 11:24 Заявить о нарушении