Молитовнiсть обiймiв
До втомленого серця кам'яного.
Молитиму про мить самого Бога –
про мить одну, одну-єдину мить...
Ми не навчились миті берегти.
Не віримо, що ніжність – найцінніше.
І душу по ночах гризе, мов миша,
самотня думка в простинях пустих.
Так, я молитимусь за мить одну.
І в тому вже душі моїй спасіння.
Душа в молитві знайде воскресіння.
Обійми – як молитву – я збагнув...
Свидетельство о публикации №116040601240
словно плененная муза освободилась..
настолько....
М-Арфа 13.04.2016 23:29 Заявить о нарушении