Ислягьвал
Садрани гьич квез такурай къал макъал
Лянет хьурай къал акъудзай ватанда. .
Ягьсузвилер т1имил хьурай дуьньяда.
Гьавалат хьун пак Инсанрал гуж тушни?
Вилаятар хьурай ,Я Аллагь , дуьз рекье
Алчахвилер т1имил хьурай дуьньяда...
Лазим туш чаз писвилер чи ватанда.
Свидетельство о публикации №116032605802