I знов не буду спати...
Який там сон, коли в душі весна.
Мені потрібно пісню написати,
таку, щоб зрозуміла ти одна.
Пісень багато різних світ співає.
Хороших, щирих, ніжних і палких.
Та не завжди той, хто співає, знає,
що той, хто пише, пише не для всіх.
Завжди усі слова – для однієї.
Для однієї – будь-яка з пісень.
Все – для єдиної, завжди – для неї...
Спи... Я пишу... А наспіваю – вдень...
Свидетельство о публикации №116031601145