Час забутих пiсень

Знову кличе дівочість... Дівочість кличе...
Кличе мрії у ночі мої і дні.
Та боюся, чи я тебе не скалічу.
Та чи будеш щаслива, не знати мені.

Говорити зі мною дівочість хоче.
Так, я знаю чимало щасливих слів.
Я говорю, співаю в дівочі очі,
Бо забув про пісні, а співати хотів.

Голос віку сичить: «Схаменись, чоловіче,
Схаменися, вона – ще дитя».
А дівочість – сміється. Сміється і кличе.
Порятунком од небуття...


Рецензии
Майстерно написано! Прекрасний вірш!

Артур Грей Эсквайр   20.02.2016 22:17     Заявить о нарушении
Щиро вдячний

Миклош Форма   20.02.2016 23:06   Заявить о нарушении