Жiноча любов, або Неосяжне
докоряють, страждають і плачуть...
А вночі… А вночі: "Не запалюй вогня...
Обійми мене міцно, козаче...".
А надвечір – під снігом ішли, під дощем.
Ніжно-сірим був неба відтінок.
На щоках на твоїх – оксамитовий щем
зі слідами гарячих сніжинок.
Так чому ж ти страждаєш? Щодня, все життя
обійматиму знову і знову...
Ти розплющила очі із сліз-небуття:
- Що ти знаєш в жіночій любові?..
Свидетельство о публикации №116020503345
Шон Маклех Патрик 05.02.2016 23:26 Заявить о нарушении
І відгукуються винятково на щиру і, неодмінно, Вічну Любов...
Радий Вам і Вашій бездоганній мові
Миклош Форма 06.02.2016 06:00 Заявить о нарушении