Звiр
- Ой, страшне тут щось у нас!
Через вулицю у двір
залетів страшенний звір!
Ой, рятуй! - кричить хлопчак,
- Він гуде, немов літак!
Волохатий, як ведмідь!
Ой, скоріш його зловіть!
Та дарма Тарас злякався,
і до хати заховався,
замотався у постіль!
То гудів маленький джміль!
(відредаговано)
Свидетельство о публикации №115121509328