Рецензия на Вертайся Иващенко Ольга

Та йду ж бо, кохано, та де ж тii сили ...
Ми сiяли, мрiяли стiльки з Тобою,
Нас мандри свiтами роками носили,
А ми ж бо хрещенi одною водою ...
 
Ось серце дитятком заплакало знову
I просить Твоих молочкових грудей,
З Тобою та з Богом веду я розмову:
Пробач, що кохану кидав, та дiтей ...

23.10.15г. 23:50; Москва


Рецензии