Я хотiла тебе наздогнати, або Стежками кохання
Наче дівчинка, бігла услід.
Дожену і захочу зізнатись:
що для тебе з'явилась на світ.
Що хотіла б тремтіти, мов пташка,
у твоїх чоловічих руках.
За тобою і бігти не важко
по нерівних життєвих стежках.
Ти не чуєш мене... Ти не бачиш,
як од бігу розплелась коса.
Я біжу за тобою, не плачу –
це од вітру скотилась сльоза...
Свидетельство о публикации №115101911291