Тече вода
По ній пливе яскрава стрічка.
Чиїсь бажання, надії, мрії…
Бринить сльоза на твоїй вії.
Мабуть, вже вік свій віджила.
Раз ти живеш, мов нежива…
Сама собі плече, війна,
Душа твоя – німа струна.
Обпалена надіями,
Вже здійсненими мріями.
Без відповіді почуття,
Серця розбиті - каяття.
І промайнуло все життя…
Розтанула, немов, свіча.
І тлієш… день-ніч зустріча
Твоє відміряне серцебиття.
16.10.15
або другий варіант:
І промайнуло все життя…
Розтанула, немов, свіча.
І тлієш… день-ніч...(відчуття,
що скоро вже у небуття…)
Свидетельство о публикации №115101600528
Евгений Купянск Онищенко 16.10.2015 07:37 Заявить о нарушении
Вильна Птаха Едина 16.10.2015 22:55 Заявить о нарушении