Я збентежу тебе, але я - не пишу. Я - записую...

Я збентежу тебе, але я – не пишу. Я – записую... 
Звідки вірші у серці? В душі? Я не знаю адрес.
Хтось кохані обличчя змальовує щедрими рисами.
Я надумав колись: ці щедроти мені – од небес.

Все од Бога: від першої риси – до риси останньої.
Все… Від першого слова "кохана" – до слова "пробач".
Я навіюю записом: "З нами нічого не станеться".
Та: "Зустрінеш любов – усміхайся, а втратиш – не плач".

Місяць хмарки по небу жене світлолицим вівчариком.
Так і рими мої – то біжать, то поволі ідуть…
Все частіше вночі я записую все, що примариться.
Хто нашіптує, просить: "Увічнюй  любов – не забудь"…


Рецензии