Церква бiля Львова..

***

Церква бiля Львова
Сонце, храм Успiння,
День, початок серпня,
Час для споглядання

Срiбний вiрш Марiї
Камiнь повiтряний
Замок iграшковий
Де щасливi дiти..


     130715   8.12


Рецензии