переможу
вирватися з цього огидного тіла
викинути ті найжахливіші спогади, думки
розпочати життя з новим ім*ям..тому що це вже несе клеймо
так хотілося б поїхати у інше місто, краще - країну
чтоб я не почувала себе самотньою навіть тоді, коли навколо ні душі
зустрічати сонце і, кожного дня, проводжати його за обрій
радіти усьому навколо..дрібницям, насамперед
робити тільки те, що мені подобається, від чого я кайфую і в чому я можу розвиватись; отримувати тільки по заслугам, але, будь-ласка, найчастіше з посмішкою
так сильно хочется втекти від себе
так хочется все змінювати, тому що те життя, що я маю наразі..воно нагадує мені, яке ж коротке є, а потрібно навпаки, хто б що не говорив
мені не потрібно десятки друзів та сотні знайомих
від тих цифер можна забрати нуль, але щоб справжні..
я ціную абсолютно все, що отримала
абсолютно всіх людей, яких зустріла
все, що вони зробили або не зробили для мене - то на краще
я ніколи не скажу, що в чомусь була обділена, ні
в цьому ж то така проблема криється
біль мого серця, що не вміє всього брати від життя і віддавати, також, всього
настає у кожного такий переломний момент, коли не знаєш куди втулитися, кому поплакатися і від кого отримати втіху
коли тікати, тікати, куди ті перелякані оченята глядуть, - єдине бажання і єдиний вихід
я не тікаю, бо нема куди
я не борюся, бо не можу
я закриваю на все очі і душею туди
де це все, де цей світ переможу..
Свидетельство о публикации №115030907668