Сонця нема!

 Чому, коли людина спить,
 Вона нічого не пи*дить? -
 Тому що ніч на дворі темна,
 Людина сонна дуже чемна.
 У неї голова вся спить -
 Тому вона і не пи*дить.

 Ну, а навіщо ж їй пи*діть,
 Коли в кімнаті тиша спить?

 Але буває, що й пи*дить,
 Коли у нічку хтось не спить...

 Наприклад, дятел по ночах
 Жуків шукає в кірпічах.

 Та ще й вода у крані булька,
 Кукує в лісі десь зозулька...

 Злі оси хрумають кастрюлю.
 А трамадольчіка пілюлю
 З'їв таракан якийсь хмурний,
 Тепер регоче, як дурний.

 Влізла муха аж на стелю
 І звідти на людину сере.

 На клені філін, блять, угука,
 А жирний кіт хропить і пука.

 І десь, приблизно, о годині
 Оре блаженним матом півень!
 (Подумав, що уже світанок -
 Ліхтар світив йому на ґанок).

 Сусід проснувся, взяв трубу,
 Почав дудіти: "Ду-ду-ду!!!"

 Свірчок усівся на кровать.
 Тріщать почав він, твоюмать!
 А потім влігся на подушку,
 Щоб потріщати ще й і в вушко...

 Комбайн почав вже десь гудіти:
 То коноплю чиюсь збирають діти...

 Клопи людину всю кусають
 Та лап братів не відпускають.
 Бо як відпустять, - звалиться кровать.
 От растудить єбонамать!

 Сто грамів клюкнуло дві білки.
 На люстру вдерлися, дебілки.
 А зараз лампочки їдять.
 Та ще й і фиркають! От, блять!

 Противно тікає годинник...
 На ньому вже аж три години...

 Гамселе хтось кувалдой в стіну -
 Сусід то вішає картину...

 Алкаш тихесенько десь сцить.
 Собака мокра вже гарчить.
 Аж раптом - зуби КЛАЦ!... і мить -
 Алкаш, як Вітас, запищіть!

 Скажена миша торт украла.
 Звалила стіну - утікала.
 Протупотіла, наче слон!
 Ковтнула торт Наполеон!

 Комар погриз вовкову дупу,
 І той на місяць виє тупо...

 Сусід подумав уночі:
 "Щось сала хочецця мені..."
 Пішов у хлів, гризнув він сала,
 Поки свиня тихенько спала.
 Людина вже ни засинала -
 Свиня до ранку вирищала!

 Чому людина, як ни спить,
 Вона на когось щось пи*дить?
 В людини голова гудить -
 Тому вона на всіх пи*дить!
 Ну, а як же ш не пи*діть,
 Коли вночі ніхто ни спить?!

 Мораль цій басні отака:
 Ніч прийшла - знач спать пора!


 ~2008


Рецензии