Порцелянове
Навіщо мені той Львів?
Для рими, хіба, – "любові"?
Для галицького "поготів"?
Для шпацеру? Філіжанки?
Для дзенькоту порцелян?
А може – для коліжанки?
На заздрощі немістян?
Хто кави, хто меду в чарці
не пив – той і Львів не любив...
...У батяра в маринарці
спитаю: навіщо той Львів?
Свидетельство о публикации №115012501358