через
зі своїх віршів.
я буду казати:
'малою була. гадала, не буде гірше?
дитинко, тихіше.
це все темінь, безглуздий
туман, що проходить з осінню.
всі ці твої римування,
плyтанина, дурні відносини
не варті страждання
насправді все дyже просто.
через декілька років я згадаю своє
кохання фатальне
і буду сміятись голосно
я тільки образ смyтно пам'ятатиму
очі карі і світлі волоси
через декілька років я бyдy сміятись
з себе самої ж колишньої.
насправді, смішно з себе вже зараз.
та від цього
чомyсь не ліпше.
Свидетельство о публикации №114092705178