Beчipka
Не треба вже брехати,
Не треба я,і ви мені так само
Я намагаюсь показатись без прикрас
самим собою і без масок стати...
Стану...
Я буду вище цього,подивіться,
як був один,і залишуся так...
Мабуть таки,я все ж слабак...
Бо спокій вже тепер лиш сниться,
І всередині знов ніяк,
Хотілося для когось вже зміниться,
А в голові лишився кавардак.
Дивак.
Простий дивак,для всіх,
а от для себе...
Я длубаюся в прірві неба...
Чи треба?..
Ні! Ніяк...
Я хто?
Слабак?
Дивак?
Дійшов до того,що ніхто...
Для всіх людей.
І абихто...
Це гірше...
Як напастя.
Пандемія.
Трясця.
17.09.14
2:44
Свидетельство о публикации №114091701053