Raveous...

Enigma mea, Vita dei,
What kind of me you are?
I saw my binds untied,
I might to know those disappointments
Which are like stones!
My cry!
My fault!
Oh, fracture style!
I came to calm…
So, I calmed down…
Please, shout…
Please whirl me up, my stout….
My wine!
My soul!
My Love!!!
Oh! Shout, my love…
Just mix me up
With you –
Just shout me up,
Just come to me
To never get away,
My love insane…
Me ever lasting rave…


Рецензии