голос

о, а твій голос, сонечко!
твій голос!
я би все в житті віддала, аби
він завжди звучав у моїх вухах,
аби слова ніколи не затримувались
на вустах.
твій голос.
Глибокий, з низькими нотами в окантовці.
схожий на занурений у воду сапфір
або рубін.
твій голос, як з якогось аудіопорно
завжди в моїй голові як трепетно вкритий
церковний
дзвін.


Рецензии