Серпень

Серпень жне серпом пшеницю,
Зорі п`ють з криниць водицю.

Запах стиглої малини
І в намисті горобини;

Повна хмарка під плащем,
Засіває вас дощем,

Щоб росли в лісах грибочки,
А в городі – огірочки;

Щоби дітки підростали,
Стиглі яблучка зривали...


Рецензии