Я сьогодн1 розбила серце
І розлила на кухні чай…
Це, напевно, мені озветься,
І штовхне мою біль на край.
Це, напевно, що буде страшно,
Буде боляче і пекти –
Я сьогодні його чекала
Під завісою самоти…
Я сьогодні розбила серце,
І зірвала з душі ім’я…
Розмочивши сльозами, здерла –
Та на пам'ять лишила шрам.
28.07.2013
Свидетельство о публикации №114081909725