Ты уехал и город пуст

Ти поїхав і місто пусте
Ти поїхав і все без сенсу.
Чай солодкий чомусь гірчить,
І здається вічністю мить.

За вікном хмари сонце сховали
І колише віти верба…
Я дивлюся людям у вічі,
А в душі моїй пустота…

А можливо було б  все  краще
І можливо змінилося б все
Як би ти прислав СМСку:
« Не сумуй, я їду  вже!»
23.07.14.


Рецензии